Friday, April 26, 2013

ALFATIHAH! TIMBALAN KETUA PENGARAH KASTAM MATI DITEMBAK!!!

gambar sebelum  gambar berikut
 • Foto
  Datuk Shaharuddin Ibrahim (tengah) ketika mengadakan lawatan ke Bukit Kayu Hitam, Januari lalu. - Foto Kastam Kedah
 • Foto
  Datuk Shaharuddin Ibrahim
 • Foto
  Datuk Shaharuddin Ibrahim (kanan) ketika mengadakan lawatan ke Bukit Kayu Hitam, Januari lalu. - Foto Kastam Kedah
 • Foto
  KETUA Jabatan Siasatan Jenayah IPKKL, Datuk Ku Chin Wah (dua dari kiri) semasa meninjau tempat kejadian kes tembak di Persimpangan Lebuh Wawasan, Putrajaya. - Foto NSTP/Ahmad Irham Mohd Noor
PUTRAJAYA: Timbalan Ketua Pengarah Kastam (Perkastaman/Cukai Dalam Negeri), Datuk Shaharuddin Ibrahim, 58, maut ditembak ketika dalam perjalanan pejabatnya di Putrajaya, jam 8.15 pagi ini.

Mangsa yang duduk di bahagian penumpang depan kenderaan pacuan empat roda (4WD) ditembak tiga das dari jarak oleh seorang daripada dua lelaki yang menaiki sebuah motosikal di persimpangan lampu isyarat di Lebuh Sentosa, di sini. 
Kejadian berlaku ketika kereta mangsa bersama pemandunya berhenti di persimpangan lampu isyarat berkenaan, apabila dua lelaki menaiki sebuah motosikal tiba-tiba muncul dari belakang dan melepaskan tembakan ke arah mangsa. 


Ketua Bahagian Siasatan Jenayah Ibu Pejabat Polis Kuala Lumpuur, Datuk Ku Chin Wah, berkata mangsa dikejarkan ke Hospital Putrajaya dan disahkan meninggal dunia kira-kira jam 9.20 pagi ini.

Katanya, ketika kejadian, mangsa dan bersama pemandunya dalam perjalanan dari rumah mangsa di Dengkil ke pejabat beliau di Putrajaya.

“Mangsa dipercayai ditembak tiga das di leher dan kepala,” katanya ketika di sini, hari ini

ALFATIHAH! TIMBALAN KETUA PENGARAH KASTAM MATI DITEMBAK!!!

Timbalan Ketua Pengarah Kastam Pencegahan meninggal pagi tadi ditembak 3 das tembakan di kepala di trafic light presint 8.. alfathehah

Berikut maklumat yang aloqlaloq dapat pagi tadi. Semoga Allah mencucuri rahmat ke atas rohnya. 
Pihak polis pasti akan memburu pelaku yang melakukan jenayah ini sampai ke lubang cacing. 

No comments:

Post a Comment